Nieuws & actualiteiten

DELA vraagt officieel toestemming voor overname Yarden

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]
BELANGRIJK

ASML en DELA zamelen kerstcadeaus in voor kinderen via de Voedselbank

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]

ASML en DELA zamelen kerstcadeaus in voor kinderen via de Voedselbank

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]

DELA vraagt officieel toestemming voor overname Yarden

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]

ASML en DELA zamelen kerstcadeaus in voor kinderen via de Voedselbank

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]

ASML en DELA zamelen kerstcadeaus in voor kinderen via de Voedselbank

In oktober van dit jaar maakte de uitvaartorganisatie DELA bekend interesse te hebben in branchegenoot Yarden. Nu heeft DELA officieel toestemming gevraagd aan de Autoriteit Consument & Markt (ACM) voor de overname van de uitvaartorganisatie. DELA verwacht Yarden begin volgend [...]