Uitvaartverzekering kinderen

Uitvaartverzekering

Vergelijk uitvaartverzekeringen zodat u een geïnformeerde keuze kunt maken voor de verzekering die het beste bij uw wensen past.

Verzekeringen vergelijken

De uitvaartverzekeringen van DELA

DELA coöperatie is één van de bekendste uitvaartverzekeraars in Nederland. De ruim 3 miljoen leden tellende organisatie zorgt ervoor dat de leden financiële zekerheid hebben voor hun uitvaart. DELA geeft haar leden het gevoel dat alles écht goed geregeld is en laat dit in de praktijk ook blijken. DELA heeft verschillende pakketten, waardoor de verzekeraar inspeelt op de wensen van een uiteenlopend aantal klanten. Met het complete aanbod van DELA bent u altijd verzekerd van een uitvaartverzekering die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften.

DELA depositofonds

DELA heeft in totaal 4 verschillende soorten uitvaartverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Zo heeft u de keuze uit een depositofonds, een uitvaartkoopsompolis, een normale uitvaartverzekering in geld of een uitvaartverzekering in diensten (natura). De verschillende pakketten van DELA worden hieronder kort beschreven, uiteraard kunt u op de website van DELA nog meer informatie vinden over de verschillende vormen uitvaartverzekeringen.

DELA Uitvaartkoopsompolis

De DELA uitvaartkoopsompolis is een verzekeringsvorm waarbij u eenmalig een bepaald bedrag inlegt, waarbij DELA u de garantie geeft dan u voor een hoger bedrag dan de inleg bent verzekerd. Een theoretisch voorbeeld zou dus kunnen zijn dat u aan het begin van de looptijd een bedrag van €3000,- inlegt en bij overlijden verzekerd bent van een bedrag van €10.000,-. Door slimme beleggingen verzekerd DELA haar leden ervan dat bij overleden het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd.

DELA uitvaartverzekering in geld

De DELA uitvaartverzekering in geld is één van de meest verkochte verzekeringsvormen bij DELA. Bij de DELA uitvaartverzekering in geld kiest u bij het afsluiten het geldbedrag waarvoor u verzekerd wilt zijn voor het regelen van uw uitvaart. Bij overlijden zal DELA dit volledige bedrag uitkeren, waardor er maximale vrijheid voor het inrichten van de uitvaart ontstaat. Gedurende de looptijd van de uitvaartverzekering betaalt u maandelijks een vastgesteld bedrag aan premie.

DELA uitvaartverzekering in diensten (natura)

Naast de DELA uitvaartverzekering in geld is de DELA uitvaartverzekering in diensten (natura) ook een populaire verzekeringsvorm. De uitbetaling bij overleden zal in dit geval plaatsvinden in diensten en producten voor tijdens uw uitvaart. In plaats van een uitbetaling in geld zal bij overlijden de volledige uitvaart voor uw worden geregeld door DELA. Uiteraard kunt u nog steeds al uw wensen aan DELA doorgeven, zij zorgen vooraf samen met u of met uw nabestaanden voor het samenstellen van de uitvaart.

Voordelen van een DELA uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering van DELA heeft een groot aantal voordelen. Het belangrijkste en grootste voordeel is dat DELA écht verstand heeft van het regelen van een uitvaart conform de wensen van de verzekerde of de nabestaanden. Door de ruime ervaring van het personeel van DELA weten zij elke uitvaart tot in de puntjes te regelen. Bij DELA heeft u de keuze om de uitvaart zelf te regelen of deze zorgen aan DELA over te laten, u heeft dus altijd maximale vrijheid.

Uw DELA uitvaartverzekering afsluiten

Na het berekenen van de premie voor uw persoonlijke situatie kunt u direct uw DELA uitvaartverzekering afsluiten. Korte tijd later zult u de verzekeringspolis ontvangen, waarna u ervan verzekerd bent dat alles goed is geregeld. Bij vragen staat DELA altijd klaar om u te helpen. Via de onderstaande knop gaat u direct naar de website van DELA, waar u meer informatie over de verschillende DELA uitvaartverzekeringen kunt vinden en waar u de uitvaartverzekering kunt afsluiten.

DELA

UITVAARTVERZEKERING
8,16 per maand
 • Marktleider NL van uitvaartverzekeringen
 • Lagere jaarlijkse premiestijging dan concurrentie
 • Voordelige kinderpremie tot 25 jaar
Populair

De uitvaartverzekeringen van Monuta

Monuta behoort tot de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Miljoenen mensen hebben ondertussen al gekozen voor een uitvaartverzekering van Monuta. Monuta stelt zelf het als haar verantwoordelijkheid te zien om elke uitvaart tot in de puntjes te regelen en excellente begeleiding aan te bieden voor nabestaanden. Alle verzekeringspakketten van Monuta zijn gericht op het centraal stellen van de wensen van de klant en het creëren van een unieke uitvaart.

Voordelen van een Monuta uitvaartverzekering

Monuta kent zowel uitvaartverzekeringen die gericht zijn op het uitbetalen van het verzekeringsgeld in natura (oftewel het verzorgen van de volledige uitvaart) als het uitbetaling van de verzekering in de vorm van kapitaal (kapitaalverzekering). Indien u kiest voor de naturaverzekering van Monuta, dat zal Monuta zorg dragen voor het regelen van uw volledige uitvaart. Hierbij wordt sterk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en die van uw nabestaanden. U heeft bij Monuta altijd de mogelijkheid om uw wensen duidelijk vast te laten leggen, maar u kunt ook uw nabestaanden die vrijheid geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om Monuta opdracht te geven om zelf een unieke uitvaart samen te stellen.

Uw Monuta uitvaartverzekering afsluiten

Via de onderstaande knop kunt u direct naar de website van Monuta gaan waar u de actuele premie voor uw persoonlijke situatie en met uw persoonlijke wensen kunt berekenen. Na het afsluiten van de premie ontvangt u al binnen enkele dagen uw polisblad waarna u verzekerd bent bij Monuta. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de Monuta uitvaartverzekering.

MONUTA

UITVAARTVERZEKERING
8,33 per maand
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
 • De verzekering is tussentijds aanpasbaar
 • Winnaar Web Performance Score WUA 2013 t/m 2018

De uitvaartverzekeringen van Yarden

Yarden heeft momenteel één uitvaartverzekering, genaamd de ‘Mijn laatste wensen uitvaartverzekering’. Een kenmerk van deze verzekering is dat u als verzekerde uiterst flexibel bent in het samenstellen van de uitvaartverzekering . Yarden zorgt voor het verzorgen van uw uitvaart, waardoor uw nabestaanden hier geen zorgen meer over hebben. Bij Yarden kunt u altijd uw wensen uitgebreid en gedetailleerd laten vastleggen, de verzekeraar zorgt dan voor een correcte en stijlvolle uitvoering van de uitvaart. Yarden biedt uw nabestaanden veel ruimte voor het inrichten van de uitvaart, maar kan indien gewenst ook de uitvaart volledig regelen.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De enige verzekeringsvorm van Yarden is de ´Mijn Laatste Wensen´ uitvaartverzekering. Bij deze uitvaartverzekering kunt u gemakkelijk en flexibel vooraf uw afscheid goed regelen, waardoor uw nabestaanden hier later geen zorgen meer aan hebben. De premie voor deze verzekeringsvorm start al vanaf €1,99 per maand. U kunt bij deze uitvaartverzekering zelf kiezen hoe de uitbetaling plaats dient te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om de uitvaart te laten betalen aan de hand van de facturen tot het maximaal verzekerde bedrag, u kunt de uitvaartverzekering in geld uit laten keren (kapitaalverzekering) of u kunt kiezen voor een combinatie van beiden. Het is altijd mogelijk om tijdens de looptijd van de verzekering de verdeling of hoogte van het verzekerde bedrag aan te passen De ‘Mijn Laatste Wensen’ uitvaartverzekering heeft als voordeel dat het een flexibele verzekering is. Bij terminale ziekte kunt u maximaal de helft van het kapitaalgedeelte de verzekering eerder laten uitbetalen in geld. Dit geld kan in dat geval bijvoorbeeld worden besteed aan extra thuiszorg of een speciale reis.

Voordelen van een Yarden uitvaartverzekering

Door het grote aantal voordelen van Yarden is de verzekeraar uitgegroeid tot één van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland. Hieronder kunt u een overzicht vinden van de belangrijkste voordelen van een uitvaartverzekering van Yarden: • De premie voor een uitvaartverzekering bij Yarden start al vanaf €1,99 per maand • Als verzekerde kunt u tussentijds het verzekerd bedrag verhogen of verlagen • U kunt uw kinderen gratis meeverzekeren tot een leeftijd van 21 jaar • Eerdere uitkering van maximaal de helft van de verzekering in geld mogelijk bij terminale ziekte • Indexatie van het verzekerd bedrag is mogelijk • Yarden stelt slechts 3 eenvoudige gezondheidsvragen bij het afsluiten • U kunt gebruikmaken van 10% ledenvoordeel voor uitvaartgerelateerde kosten wanneer u Yarden uw uitvaartverzekering laat regelen

Uw Yarden uitvaartverzekering afsluiten

De enige verzekeringsvorm van Yarden is de ´Mijn Laatste Wensen´ uitvaartverzekering. Bij deze uitvaartverzekering kunt u gemakkelijk en flexibel vooraf uw afscheid goed regelen, waardoor uw nabestaanden hier later geen zorgen meer aan hebben. De premie voor deze verzekeringsvorm start al vanaf €1,99 per maand. U kunt bij deze uitvaartverzekering zelf kiezen hoe de uitbetaling plaats dient te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om de uitvaart te laten betalen aan de hand van de facturen tot het maximaal verzekerde bedrag, u kunt de uitvaartverzekering in geld uit laten keren (kapitaalverzekering) of u kunt kiezen voor een combinatie van beiden. Het is altijd mogelijk om tijdens de looptijd van de verzekering de verdeling of hoogte van het verzekerde bedrag aan te passen

De ‘Mijn Laatste Wensen’ uitvaartverzekering heeft als voordeel dat het een flexibele verzekering is. Bij terminale ziekte kunt u maximaal de helft van het kapitaalgedeelte de verzekering eerder laten uitbetalen in geld. Dit geld kan in dat geval bijvoorbeeld worden besteed aan extra thuiszorg of een speciale reis.

YARDEN

UITVAARTVERZEKERING
8,20 per maand
 • Flexibel en altijd tussentijds aan te passen
 • Kinderen gratis tot 21 jaar
 • Geen ingewikkelde gezondheidsvragen.

Ardanta uitvaartverzekering

Één van de uitvaartverzekeraars die op deze website wordt vergeleken is de Ardanta uitvaartverzekering. Ardanta staat ook wel beter bekend als ASR Nederland en is binnen relatief korte tijd uitgegroeid tot één van de populairdere uitvaartverzekeraars van Nederland. Het grote voordeel van Ardanta als uitvaartverzekeraar is het relatief grote aanbod aan verschillende verzekeringspakketten. Bij Ardanta kan worden gekozen voor een ‘Geld Garant’, ‘Zorg Garant’ of ‘Geld Geregeld’ uitvaartplan. Elk van deze uitvaartverzekeringspakket heeft specifieke voordelen.

De uitvaartverzekeringen van Ardanta

Ardanta heeft in totaal 3 verschillende soorten uitvaartverzekeringen. Hieronder zal per pakket kort worden beschreven wat het precies inhoud.

Ardanta Geld Geregeld Uitvaartplan

Het Ardanta Geld Garant Uitvaartplan verzekerd u ervan dat er geld zal worden uitbetaald wanneer er daadwerkelijk kosten moeten worden betaald bij het regelen van de uitvaart. Het voordeel van deze verzekeringsvorm is dat de verzekerde relatief veel vrijheid heeft bij het inrichten van de uitvaart.

Ardanta Zorg Garant Uitvaartplan

Het Ardanta Zorg Garant uitvaartplan is een uitvaartverzekerd waarbij er wordt vergoed in natura. Bij deze uitvaartverzekeringen worden de diensten en producten van uw uitvaart vergoed. Naast het natura gedeelte zal er ook een bedrag worden uitbetaald wat vrij besteed mag worden voor de uitvaart.

Ardanta Geld Geregeld Uitvaartplan

Het Ardanta Geld Geregeld Uitvaartplan wordt er één bedrag uitbetaald waarmee u zelf de volledige uitvaart kunt inrichten. Deze verzekeringsvorm geeft dus veel vrijheid voor het inrichten van de uitvaart.

De voordelen van een uitvaartverzekering bij Ardanta

Door de verschillende pakketten van Ardanta wordt er goed ingespeeld op de uiteenlopende wensen van mensen op het gebied van uitvaartverzekeringen. De belangrijkste voordelen van een Ardanta uitvaartverzekering zijn:
• Ardanta begeleid nabestaanden op een professionele manier, zowel voor, tijdens als na de uitvaart
• De premieduur kan bij Ardanta zelf worden bepaald. Uiteraard is de hoogte van de premie hier wel van afhankelijk.
• Bij Ardanta zijn kinderen altijd gratis meeverzekerd totdat ze de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt
• Ardanta maakt gebruikt van winstuitkering, waarbij winsten uit beleggen worden gedeeld met de verzekerden

Uw Ardanta uitvaartverzekering afsluiten

Het afsluiten van een uitvaartverzekering is bij Ardanta bijzonder gemakkelijk. U kunt online op de website van Ardanta de actuele premie berekenen voor uw persoonlijke situatie, waarna u de verzekering direct online kunt afsluiten. Binnen enkele dagen ontvangt u dan de polis voor de uitvaartverzekering al thuis. Via de onderstaande knop gaat u direct naar de website van Ardanta, waar u meer informatie over de verschillende Ardanta uitvaartverzekeringen kunt vinden en waar u de uitvaartverzekering kunt afsluiten.

ARDANTA

UITVAARTVERZEKERING
8,77 per maand
 • Slechts twee gezondheidsvragen
 • Inclusief ongevallendekking
 • Kinderen gratis tot 18 jaar

PC uitvaartverzekering

PC is een relatief kleine uitvaartverzekeraar, maar behoort kwalitatief tot één van de bekendste uitvaartverzekeraars van Nederland. De organisatie telt ruim 300 lokale uitvaartverzorgers die ervoor zorgen dat elke uitvaart uniek en volledig volgens de wensen van de verzekerde is. Nuvema neemt zelf alleen de rol van uitvaartverzekeraar op zich, de daadwerkelijk uitvaart wordt uitbesteed aan de ruim 300 uitvaartverzorgers waar Nuvema nauwe samenwerkingsverbanden mee heeft.

De uitvaartverzekeringen van PC

 PC heeft relatief veel verschillende uitvaartverzekeringen beschikbaar. U kunt bij PC kiezen voor een normale natura uitvaartverzekering, een kapitaalverzekering, een crematieverzekering, een begrafenisverzekering, een koopsomverzekering of een uitvaartdeposito. Het is afhankelijk van uw persoonlijke situatie welke verzekeringsvorm het interessantst is. De meeste klanten van  PC kiezen voor een natura uitvaartverzekering ,waarbij de uitvaart geregeld wordt door één van de uitvaartverzorgers van  PC .

Voordelen van een PC uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering van PC ma heeft voor u als verzekerde veel voordelen. Een beknopte opsomming van de voordelen kunt u hieronder vinden.

• U kunt zelf een uitvaartverzorger kiezen waar  PC een contract mee heeft
• U kunt kiezen voor verschillende betalingstermijnen voor het betalen van de premie
• U ontvangt altijd een aanbod op maat, gebaseerd op uw persoonlijke situatie
• Het aanpassen van de uitvaartverzekering is altijd tussentijds mogelijk, hier zijn geen kosten aan verbonden
• Bij  PC worden uw kinderen tot 18 jaar altijd gratis meeverzekerd
• De uitvaartverzekeringen van  PC hebben altijd een wereldwijde dekking

Uw PC uitvaartverzekering afsluiten

Via de onderstaande knop kunt u direct naar de website van PC gaan waar u de actuele premie voor uw persoonlijke situatie en met uw persoonlijke wensen kunt berekenen. Na het afsluiten van de premie ontvangt u al binnen enkele dagen uw polisblad waarna u verzekerd bent bij PC . Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over de  PC uitvaartverzekering. 

PC

UITVAARTVERZEKERING
8,84 per maand
 • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
 • U kiest zelf de duur van uw premiebetaling
 • Uw nabestaanden kiezen zelf hoe zij uw uitvaart indelen

Een uitvaartverzekering is vergeleken op basis van inhoud en premie. Vergelijking gebaseerd op een persoon met de leeftijd van 25 jaar (Geboortedatum: 01-01-1994)